Hallo Food- en voordeellovers,

Welkom op onze Sjoprz-blog, ik ben Sanne van Sjoprz. Sjoprz kennen jullie misschien wel, een boodschappen-app en online platform die jou helpt bij het voordelig boodschappen doen. De app biedt ook een overzicht van alle aanbiedingen van alle supermarkten in Nederland. 

Dus dat is allemaal heel leuk en voordelig, maar waarom deze blog vol food, koken en huishouden? Nou, aangezien we met z’n allen hier met Sjoprz dagelijks metersdik in boodschappen- en huishoudnieuws zitten besloten we dat we al die inzichten en tips net zo goed met jullie kunnen delen. Om zo nog meer transparantie te bieden aan jullie in de soms ondoordringbare boodschappenwereld. Aanbiedingen, prijsverlagingen, goedkoopste supermarkt, voordelig online bestellen, kiloknallers, wie houdt het nog allemaal bij? Met die gedachte in ons achterhoofd maak ik samen met Sjoprz’ Romano deze blogs. Daarnaast willen we jullie inspireren met heerlijke gerechten en kookvideo’s.

Wat kun je zoal verwachten van het Sjoprz blog?

Veel posts over eten, koken, boodschappen en huishouden. We posten sowieso spontaan alles wat ons interessant lijkt in de categorie boodschappen- en huishoudnieuws. Voor de rest lees je bijvoorbeeld over het voordeligste huismerk, over (de voordelen en nadelen) van het online bestellen van boodschappen, over de (eventuele) verhoging van btw op boodschappen, extra voordeeltips om nóg meer te besparen, lekkere (en voordelige) recepten, de veranderende boodschappenmarkt (van offline -> naar online) etc. Maar het gros zal bestaan uit recepten, eten en kookvideo’s.

Hopelijk heb je er iets aan, of vind je het op z’n minst interessant/ vermakelijk.

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar info@sjoprz.nl

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar info@sjoprz.nl.

Lees alles over Sjoprz op onze website.