Recept: Gnocchi met tomaat-mascarponesaus

Gnocchi

Recept & ingrediënten

Mmmmmm… deze Tasty Story is echt TASTY. Gnocchi met mascarpone, tomatensaus en mozzarella. Echt comfort food uit de oven dat je na één keer op de automatische piloot kan maken. Makkelijk & heerlijk en hier staat hoe je het moet maken:

Ingrediënten

500 g gekookte gnocchi
100 g mascarpone
240 ml passata
4 el geraspte parmezaan
1 geperste knoflookteen
125 g mozzarella
1 courgette

Recept voor Gnocchi met tomaat-mascarponesaus

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC
  • Snijd de courgette in stukjes
  • Hak de mozzarella in stukjes
  • Mix de mascarpone met de passata, geperste knoflook en parmezaan met een garde tot een saus
  • Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Leg de gnocchi in een ovenschaal, schep de courgette en daarna als laatste de saus eroverheen.
  • Bedek het geheel met mozzarella.
  • Bak de gnocchi 25 minuten in de oven op 200 ºC.

Prijs voor 4 personen = 3,15 p.p. Wil je het recept liever in pdf? Download het hier: Recept in PDFSmakelijk eten namens het Sjoprz-team!

Sjoprz

Digital communication manager bij boodschappen-app en online platform Sjoprz. Kookt graag, doet vaak boodschappen maar betaalt zelden te veel.

Er is nog geen reactie achterlaten

Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet geplaatst.

Inspiratie nodig om te koken voor kinderen?

Zoek niet verder want die hebben wij hier voor je! Jij krijgt van ons een gratis e-book met 10 recepten waar kinderen echt helemaal gek op zijn. Laat je e-mailadres achter, schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book gelijk.